VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 17 de juny del 2009

CADA DIA EL NAS MÉS LLARG, OI ZP?

Que es pensa que ens el varem creure ahir en les seves declaracions en la inauguració de la famosa T-1?

Per què és tan mentider Sr. «Pinotxo»?

Maquiavel era un sant comparat amb vostè. Com es pot mentir tant?

Vostè sap segur que tot el que va dir ahir referent a Catalunya, no ho podrà complir. O millor dit, no li deixaran complir.

Qui hi ha per sobre seu que li mana que digui tantes mentides en els assumptes de Catalunya?

El dia que ens digui una veritat, si és que algun dia la diu, no se n'adona que tampoc ens el creurem com el conte aquell del llop i les ovelles?

Tampoc se n'adona que, segons vostè, donant 9.000 milions d'euros a cada comunitat autònoma, algunes hi fotran festa major amb tants diners caiguts del Cel, que no necessiten, i en canvi n'hi haurà d'altres que fotran més badalls que rots perquè no els hi arribarà ni per una capsa de llumins per fotre foc a La Moncloa figuradament parlant? Per què aquesta messiànica mania del cafè per a tothom?

Pensi-s'ho bé això de seguir mentint tan descaradament, perquè si segueix així haurà de posar-se d'acord amb la Ministra de Defensa (que sembla mentida que sigui catalana), perquè li deixi tots els camions de l'exèrcit a fi i efecte que vostè hi pugui transportar el nas, de tant i tant que li creixerà!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

Crec que no son 9000 a cada comunitat,ja t'ho miraras....

Salut..!!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Sí home sí! Que el Conseller Castells sempre ha estat dient que Catalunya hauria de rebre, com a mínim, 12.000 milions o més d'euros. No ho ha dit mai que han de ser 12.000 milions d'euros a repartir per les 17 comunitats autònomes. Per això dic el que dic: que unes saltaran d'alegria i altres es seguiran foten de gana.

Salut i independència!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.