VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

diumenge, 9 de novembre del 2008

SI ESTÀS FOTUT... NO ESCRIGUIS.



Ara fa dies que no em ve la inspiració per escriure. A part de que tampoc estic massa de bon humor. I l'haver d'escriure una sèrie de textos, per una persona com jo que no en sap gens, si no se'n tenen massa ganes i tampoc no apareix la inspiració, ja podem plegar abans de ficar-nos a emplenar planes de paper sense to ni so.

També hi compta bastant el fet de que duc al damunt un constipat de cavall!

Fa més d'una setmana que van inocular-me la vacuna contra el grip, i el que ha passat és que m'ha fet agafar un constipat tan fort i tan fill de puta que encara no me l'he pogut treure del damunt.

I com que per sort o per desgràcia sóc d'una mena de caràcter que m'emprenya molt el fet d'estar fotut, sigui patint la malaltia que sigui encara que sigui una merda de constipat, ho passo molt malament i és per això que es pot dir que no tinc ganes de res o de ben poca cosa.

Crec que estaria molt bé al llit, a casa. Però estan sol això és un enrenou perquè be m'haig d'aixecar per anar-me'n a buscar el que necessito i anar-me'n a dinar cada dia a un lloc no massa car. Anar a comprar queviures per cuinar-me'ls a casa per a mi sol, no em fa cap gràcia. Ho veig com una cosa de molt enrenou. I això que sé cuinar varies coses i em queden molt bones, però...

En fi, què hi farem! Hauré de tenir paciència ­ cosa bastant difícil de dur a terme en mi­ , i esperar, al menys, que marxi aquest emprenyador constipat i torni a tenir esma i bon humor per a seguir gargotejant fulls.

Fins aviat amigues i amics que teniu la paciència d'anar llegint els meus escrits.

4 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

Be.... Et desitjo que et recuperis i evidentment el mes aviat possible, ja et vaig dir l'altra dia que tenies una tos que feia pensar en uns bronquis massa carregats.

Nen, et tens de cuidar una mica mes i així podràs continuar nodrint el teu "BLOC" de nous articles.
SALUT...!!! (mai mes ben dit....)

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Grans mercès Senyor Josep!
És llarg, però pas a pas es va guarint.

Salut! (que necessito més que mai!)

Jaume C. i B. ha dit...

La meva mare també s'ha vacunat i també l'hi ha agafat tot i que no tant fort com a tú.
Que et milloris aviat!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Moltes gràcies Senyor Jaume! I celebro que a la teva mare no li hagi agafat tan fort. No saps pas la sort que té!!

Salut!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.