VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 13 d’agost del 2008

IMPORTANT COMÍS DE DROGA I DINERS


Amb proliferació de llums i taquígrafs bombos i platerets ens han fet saber molts mitjans de comunicació que, a Barcelona, s’ha comissat una de les més importants partides de cocaïna mai intervingudes a terra. A més, la policia també ha pogut comissar 150.000 euros se suposa que procedents de la venda d’altres partides importants de droga. La notícia, que jo sàpiga, no parla d’haver comissat també armes. Potser és que no n’hi havien, o potser que no interessa dir-ho.
Una vegada més, les Forces de Seguretat de l’Estat, aquesta vegada junt amb els agents del Departament Antidroga dels EE.UU. de Nord Amèrica, han realitzat un excel·lent servei. No hauria de circular ni un sol gram de cap tipus de droga!
Més ara ve la segona part de tant important notícia.
Els mateixos mitjans de comunicació faran saber, també amb llum i taquígrafs bombos i platerets, què se’n farà de tot el que s’ha comissat? Com és que gairebé mai es sap què se’n fa de tota la droga comissada i dels diners recuperats de la venda de la mateixa o procedents d’un atracament a un banc, caixa o furgó blindat?
Què més se n’ha sabut de la notícia que es va donar dies enrere, quasi a mitja veu, de que en una comissaria de policia espanyola havien desaparegut (de dins un calabós!) 100 quilos de cocaïna? No se n’ha sabut res més! A algú no li deu interessar que es sàpiga!
I pregunto reiteradament; què se’n fa de tot el que ha estat comissat ja sigui droga, tabac, diners, armes, vehicles...? On va a parar tot això? Qui se’n fa càrrec? Es destrueix veritablement tal com veladament alguna vegada se’ns ha volgut informar o mal informar? Qui és el responsable de que els productes comissats desapareguin del mapa o al menys així hauria de ser? I qui és o qui són els responsables, a l’ombra, de que en aquests comisos gairebé sempre no quadrin els quilos del que s’ha intervingut amb el recompte final?
Existeix a tots els llocs de treball una tasca que en diuen Investigació Interna. Facin-la servir i es veurà quantes sorpreses sortiran a la llum!

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

Tens tota la raó en el que dius, però solament et descuides un petit detall.... de quelcom que en principi es suposa que ho te tothom, però que en realitat no es així... i es l'honestedat

Salut...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Sí. És evident que si tothom fos honest, el món rodaria d'una altra manera i em fa l'efecte que totes i tos hi sortiríem guanyant.

Salut!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.