VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dilluns, 28 de juliol del 2008

FINS QUAN SE N’HA DE SEGUIR PARLANT?

A la banda terrorista que durant tant de temps ha assassinat i extorsionat tanta gent, tant a Catalunya com a Espanya, no se li hauria de fer cap menció en cap mitjà d’informació i o comunicació.
Precisament és el que aquests assassins busquen; que es parli d’ells. I si cada vegada que porten a terme una acció terrorista els mitjans de comunicació ho expliquen tot amb pèls i senyals, ells encara es creixen més. I això s’hauria d’evitar i acabar.
El Govern espanyol, hauria d’aprovar un decret llei pel qual quedés totalment prohibit que tots els mitjans d’informació i o comunicació donessin noticies referents a les accions assassines de la banda terrorista. La prohibició també s’hauria de fer efectiva i extensiva al mateix Govern, en el sentit de que no hauria de poder donar cap notícia de la detenció d’aquest o aquell terrorista per molts que en detingués, però amb una clàusula en el decret llei que digués que el Govern espanyol només estarà obligat a publicar de forma oficial i amb còpia a totes les agències de noticies, el veritable final de la banda terrorista. Llavors sí. Quan els tingués a tots empresonats i s’hagués pogut requisar tot tipus d’armament i explosius i aparells per a confeccionar llur propaganda, llavors sí que fóra el moment de donar la gran i única notícia sobre la eliminació total de la banda terrorista. I a partir d’aquí ni un sol mot més.
Això sí, el que no se n’hagués de parlar mai més dels terroristes per estar tots detinguts i empresonats, no vol dir que el Govern s’oblidés del tema. Més que mai hauria de seguir tenint els ulls ben oberts, i vetllar nit i dia perquè mai més una banda terrorista pogués fer de les seves a Catalunya o Espanya, matant i extorsionant a tort i a dret.
Si sempre s’ha dit que les Forces de Seguretat de Catalunya i Espanya són unes de les millors del món, doncs que ho segueixin sent i que estiguin sempre alerta amb tot, però bàsicament en assumptes de terrorisme.
Tant catalans com espanyols, només volem pau i viure tranquils i sense haver d’anar pel carrer amb l’ai al cos pensant en quin racó de la ciutat o poble han col·locat un artefacte explosiu, o veure caure una persona abatuda pels criminals trets dels terroristes.
Aquest és l’últim article que publico sobre el tema, per seguir l’exemple del que avui he escrit. Espero i desitjo, que si hi ha d’haver un proper article, aquest sigui per escriure de la celebració amb molta joia i alegria de la veritable fi de la banda terrorista i la definitiva pau als cors de tothom.

2 comentaris:

pallaferro ha dit...

Que copmplicat que és el món, oi?

Ai! Si tinguéssim la "pedra filosofal" per solucionar això del terrorisme. Però crec personalment que, si bé en una primera idea això que dius podria ser una alternativa d'actuació, això de no informar dels fets és "amagar el cap sota l'ala". No sé si m'explico...

Salut!

Josep ha dit...

Vicenç
Crec que seria bo que aprofundissis en el pensament d'aquest colectiu, pel que fa a valors,família,societat
treball, nació i d'altres que configuren el seu pensament.
Comparteixo que fan el que no tenen fer d'acord a les lleis, però ho fan per alguns motius....i s'hi juguen molt...
Tenir i emetre opinió es convenient, mes cal estar sempre molt ben documentat...

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.