VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimarts, 12 de febrer del 2008

SE N'HAURIEN DE DONAR VERGONYA

Se n'haurien de donar vergonya de la mala imatge que estan donant al Món, els del col·lectiu de conductors d'autobusos de Barcelona. I es remoreja que també busquen raons els del col·lectiu del taxi.

Sí, la vaga és un dret constitucional i tot el que vostès vulguin, però els delegats de 190 països que s'han reunit a Fira Barcelona, a Montjuïc, no hi tenen cap culpa. Aquestes persones, no es passaran tot el temps de la seva estada a la capital de Catalunya tancades al recinte firal. També voldran gaudir dels carrers i places de la ciutat, i acostar-se als bons restaurants. Com ho han de fer? A Peu quan no saben on són ni coneixen res de la ciutat?

I què me'n diuen vostès del preus abusius que han posat alguns hotels aquesta setmana amb motiu d'aquest Congrés de Telefonia Mòbil?

Quina imatge se n'enduran de Barcelona els centenars o milers d'executius de les grans marques de telefonia mòbil?

No els hi cau la cara de vergonya als hotelers, xofers d'autobús i taxistes?

Es veu que no, perquè si tinguessin un mínim de vergonya i dignitat no es comportarien de la manera que es comporten.

Estan fent mal a Barcelona en particular i a Catalunya en general. I en aquests casos puntuals, la Llei hauria d'actuar amb contundència sancionant a tot aquell que, en esdeveniments tan cabdals com és aquest Congrés de Telefonia Mòbil, es comporten de manera incongruent i desestabilitzadora.

1 comentari:

Josep ha dit...

Gustau
El que lograran es que el 2009 sia el darrer any que es faci a Barcelona, la negociació que tenen pendent no la podran signar i el 2010 es fará a Madrid.
Aixó es el que passará i que a algú ja li va be....

Salut...!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.