VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 6 de febrer del 2008

COPONS, CREUS I ORNAMENTS...ETC, ETC.

Que tregui la paradeta al carrer l’Església, i comenci a vendre tot el seu patrimoni! Solament en copons, creus processionals abarrotades de pedres precioses i ornaments confeccionats amb fil d'or i argent, traurien diners suficients per a viure folgadament i fer obres de caritat durant segles! L'Estat, a través de les nostres butxaques, no ha ni pot alimentar més a aquesta caterva de bons vividors! Fixin-se vostès que, almenys entre els bisbes i cardenals i prelats en general, no n’hi ha ni un que estigui prim. Tots llueixen unes grans i rodones panxes, sinònim de benestar i bona alimentació, quan en molts llocs del món hi ha milions de persones que no poden menjar quan tenen fam.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Gustau

El que dius de que el clero está ben alimentat crec que li resta força al que en el fons vols dir.
Crec que son dos temes que no tenen res a veure.
Salut..!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Vols dir Josep que són dos temes diferents? Noi, si no m'ho expliques més bé no sé pas que em vols dir!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.