VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

divendres, 12 de març del 2010

AMPLADA PLACES D’APARCAMENT




Ran d’una resposta a l’enquesta del D.S. del dia 12/03/2010 referida als aparcaments de la ciutat, estic molt d’acord amb el que va dir una senyora: que les places d’aparcament són molt petites i estretes. O és que potser fan els cotxes massa amples? No ho sé. El cas és que qui pinta les marques que delimiten l’espai on representa que hi ha de cabre un cotxe, no deu saber quina amplada fan els cotxes amples... I els estrets!
Amb l’actual manera de marcar els espais dedicats a cada cotxe quan estan aparcats dos cotxes de costat, la feinada que hi ha per sortir o entrar del vehicle: i sempre amb perill de no fer-li una rascada al cotxe del costat. I no m’estenc en explicar les peripècies que s’han de fer, quan unes de les últimes places que queden lliures en un aparcament de pagament i soterrani està al costat d’una grossa columna!
Sóc de l’opinió, que a l’hora de pintar les marques al terra per delimitar la plaça d’aparcament d’un cotxe, aquestes s’haurien de fer col·locant  un cotxe amb les quatre portes obertes i marcar les ratlles de limitació d’espai per aparcar a partir d’un parell de pams més a partir de la porta oberta.
Sí, sí, ja sé què em diran els que viuen d’aquest negoci: que en un espai determinat, com més cotxes hi càpiguen millor: més caixa es fa. Això és l’únic que els importa. fer força caixa! Ni hi pensen en la comoditat dels usuaris! Si estan estrets que els bombin, deuen pensar els propietaris d’aquests tipus d’aparcaments.
Doncs ja començaria a ser hora que miressin més pel usuari que per la seva butxaca. I tampoc estaria gens malament, de cara a l’usuari, abaixar els preus dels aparcaments de pagament, donat que, de la manera que està avui en dia el centre de la Ciutat, gairebé un se sent obligat a fer servir aquests tipus d’aparcaments si vol anar de compres al Centre. Els usuaris dels aparcaments estarien molt contents i els botiguers i botigueres del Centre, també.





4 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

El que et cal fer es deixar el cotxe entre dues places..... si ells tenen morro tu mes....!!

Salut...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Vaja uns consells de donar-me noi! Tu creus que jo haig de ser capaç de fer una cosa, la qual denuncio en un escrit que també espero que surti publicat al Diari de Sabadell?

Josep ha dit...

Vicenç
Si "ells", als que tu pagues amb els teus impostos, t'escatimen la superfície del lloc per aparcar, que per mes "inri" es de pagament.... el que tens de fer es agafar el que et et correspon en funció del cotxe que portes.
Ens tracten com si tothom anés encara amb un "topolino"...que a lo millor es el que els agradaria, no ho se.....

Mira d'aparcar un dia al "Parc Taulí" i veuràs les mides que hi han pintat...(son tan petites com la capacitat del nostre estimat consistori...)

Salut..!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Precisament va ser a l'aparcament soterrani de l'Hospital Taulí on una mala puta de columna, per no rattllar el cotxe del costat, se'm va quedar gairebé mitja porta de l'Opel Kadett que havia tingut.

Salut!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.