VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dijous, 10 de desembre del 2009

CENSURA INFORMATIVA IMPOSADA A TV3

El termòmetre de la perversitat, aquesta vegada ha sortit de mare al mesurar el grau de perversitat que ha demostrat TV3 menada pel Tripartit, és clar.
El proper diumenge dia 13 i com han vingut anunciant-ho i ho seguiran anunciant abastament i insistentment, per TV3 es celebrarà la ja tradicional Marató , de la qual res hi tinc en contra ans al contrari.
El que sí hi estic en contra, és que es celebri el dia 13, quan  s’hagués pogut celebrar el diumenge dia 20 de desembre, per ser el diumenge més proper a Nadal i perquè es suposa que tota persona que treballa i té intenció de contribuir econòmicament en la causa per la qual es recolliran diners aquest any en la Marató de TV3, abans del dia 20 ja haurà cobrat la paga extra de Nadal i és possible que s’animi més a contribuir.
Però no. La perversitat de TV3 és tal que, complint manaments emanats del Govern de la Generalitat, ha programat la Marató per el dia 13. El mateix dia que a més de 160 pobles de Catalunya es celebraran consultes per a la independència de Catalunya i, que la que abans era “la nostra” i ara ja no ho és, no n’ha fet ni un borrall de propaganda. Per què no s’hi ha negat TV3 a seguir les directrius emanades del Tripartit? La Marató és importantíssima, però la jornada electoral encara més perquè es pot considerar una jornada històrica, De maratons per recaptar diners se’n poden fer quan es vulgui; convocar una consulta electoral per copsar l’opinió de catalanes i catalans sobre la independència de Catalunya, no és cosa que es pugui fer cada dia.
Les prestigioses cadenes de televisió BBC de Gran Bretanya i la TF1 de França, enviaran diumenge dia 13 els seus corresponsals perquè cobreixin abastament tota la jornada electoral. TV3 ni piu. Vindran més observadors estrangers per deixar constància de que les coses es facin ben fetes. TV3 ho ignorarà tot.
TV3 s’estendrà informant sobre la consulta del dia 13, només en el supòsit de que hi hagi aldarulls i algun falangista en surti amb el cap obert. Si un falangista obre el cap d’un votant, per a TV3 ja no serà noticia. I com venen fent d’un temps ençà, ens martellejaran el cervell amb notícies de llunyanes parts del món que res ens interessen i de banals notícies que passen a Espanya que tampoc ens trauen la son. Això és el que sap fer TV3 per ordres estrictes del Tripartit i no informar del què veritablement l’interessa a l’audiència que, per altra banda és la qui paga, al ser una televisió pública, tot i que últimament TV3 sembla la televisió privada del Tripartit que, com se sap, té el cul llogat al PSOE i a José Luis Rodríguez Zapatero.
El Govern de la Generalitat, fent servir com sempre TV3 de boc expiatori, vol treure-li importància a un dels dies més gloriosos per a Catalunya. El Tripartit es pensa que durant tota la jornada del diumenge, la gent només estarà pendent de la Marató i això farà que els electors perdin l’interès per anar votar, pendents només de com puja el comptador de les donacions econòmiques aportades pels teleespectadors. Que equivocat que està el Tripartit!
En un dia hi ha temps per a fer-ho tot. I el que vulgui anar a votar tindrà el seu temps i el que vulgui aportar diners a la Marató, també, i el que vulgui fer les dues coses encara li’n sobraran hores.
És molt trist que passin aquestes coses, però aquesta és la pura realitat.
El Tripartit, al igual que el Govern central, la Oposició i més de mitja Espanya per no dir tota, tenen pànic a aquesta consulta del diumenge dia 13 i a les que vindran l’any que ve. Es veuen a venir que s’acosta el dia que la mamella catalana, per a tots ells, ja no rajarà més i això els posa molt nerviosos perquè fins ara han viscut molt bé a costa de totes les catalanes i de tots els catalans.
I encara que la consulta de diumenge i altres que en vindran no sigui vinculant, saben de sobres que no hi podran fer res quan Catalunya es declari unilateralment independent. Prou que ho saben tots els que van en contra de Catalunya que Catalunya ja era una nació, abans de que Espanya fos Espanya de la manera que la coneixem. I sempre han sabut, encara que no ho han volgut reconèixer mai, que a Catalunya li van usurpar tots els drets de nació amb estat el trist dia 11 de setembre del 1714 i que des d’aquella fatal data sempre han intentat de sotmetre-la al jou de Castella per la força de les armes. Ara, per fi, sembla que això s’ha acabat. D’aquí a poc temps podrem dir ben alt i fort, això sí, amb molta educació perquè les catalanes i els catalans som molt ben educats: ADÉU, ESPANYA!!! AQUÍ ET QUEDES AMB ELS TEUS AFANYS DE CONQUESTA I DE SUBMISSIÓ DE NACIONS!!!
No sé si després potser sí que ho anunciarà al món la TV3, quan de veritat torni a ser “la nostra” televisió, a l’haver enviat a pastar fang al Tripartit i als seus amos que ja no podran controlar-la.
VISCA CATALUNYA I LA LLIBERTAT D’INFORMACIÓ I EXPRESSIÓ! 

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç
Si els impostos que "APORTEM" es gestionesin be no caldiren MARATONS.

NO A LES MARATONS ...SI ALS IMPOSTOS BEN GESTIONATS...!!

Pel que fa al dia 13-12 i a TV3.... que en vols esperar del "MONTI" i dels seus "PREPORIANS".

CREC QUE LA CLASE PÓLITICA CATALANA I ESPANYOLA SON COM UN "MAL SON" QUE NO PODREM ELIMINAR PER VIA DEMOCRÁTICA.

RECORDA QUE ELS MALS SONS ....S'APARTEN S'ELIMINEN. EL QUE CALDRÁ VEURE ES EL MÉTODE QUE TINDREM D'EMPRAR PER TREURE-NS'ELS DEL DAMUNT.....
SALUT...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Ben pensat Josep, crec que referent a això que dius de la Marató i els impostos ben administrats, tens tota la raó. Jo no hi havia pensat i la teva opinió m'ha obert els ulls. Si no estava massa decidit aquest any a donar diners a la Marató degut a que estic molt emprenyat amb la TV3 i el Tripartit, amb el que tu em dius ja m'he acabat de decidir del tot: NI UN EURO!!!
La classe política que ens envolta i que no ens serveix per a res, tranquil que d'aquí a quatre dies encara serviran per menys perquè hauran d'abandonar el poder degut a que Catalunya serà una Nació amb Estat i amb uns dirigents que estaran pel que han d'estar.

Salut i independència!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.