VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dissabte, 14 de novembre del 2009

XAVIER SALA I MARTÍN CONSELLER D'ECONOMIA I HISENDA?

El senyor Xavier Sala i Martín ha estat nomenat pel senyor Joan Laporta i Estruch tresorer del Futbol Club Barcelona. És un bon nomenament.



Però per anar bé, hauria de ser un nomenament curt, que només durés fins que el senyor Joan Laporta i Estruch deixi la presidència del “Barça” quan se li acabi la legislatura d'aquests últims quatre anys de President del Futbol Club Barcelona.


Corren rumors molt ben fonamentats, que és molt probable que quan el senyor Joan Laporta i Estruch deixi la presidència del “Barça”, es passi a la política. I aquí és on vull arribar.


A la que el senyor Joan Laporta i Estruch entri en el món de la política, hauria de fer per manera que el seu actual tresorer en el Futbol Club Barcelona, el senyor Xavier Sala i Martín, el seguís en la mateixa tasca.


Si el senyor Joan Laporta i Estruch esdevé un bon polític com gairebé tothom es pensa i desitja, a la curta o a la llarga pot esdevenir President de Catalunya. I és aleshores que, al formar Govern, s'hauria de fer amb els serveis del gran economista i professor d'economia a la Universitat de Columbia, havent-se doctorat a la Universitat de Harvard, Xavier Sala i Martín, nomenant-lo Conseller d'Economia i Hisenda del nou Govern català.


Si el senyor Xavier Sala i Martín arriba un dia a ser Conseller d'Economia i Hisenda en el Govern de Catalunya i presidint aquest Govern l'Honorable President Joan Laporta i Estruch, Catalunya tornarà a ser el que havia estat abans de ser assetjada, conquerida, esclafada i espoliada per les tropes de Felipe V.


En les properes eleccions al Parlament de Catalunya, el senyor Joan Laporta i Estruch ja hi podria prendre part com a nou polític. I millor que ho faci tal com ell ha dit alguna vegada; amb Partit propi. Res d'anar a remolc d'un altre Partit que la única cosa que faria el president de qualsevol Partit seria utilitzar el seu nom per fer guanyar a un altre.

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.