VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 9 de setembre del 2009

QUE MULTIN I ARRESTIN ALS DE LES MÀFIES DE PROXENETES

Multar a les prostitutes i als seus clients no portarà a la total desaparició de la prostitució de carrer o carretera. S'hauria de sancionar, i fort,  als de les màfies de proxenetes, que porten noies dels països pobres. Aquestes màfies són les veritables culpables de la tan estesa prostitució arreu dels països rics. Si no s'acaba amb les màfies, no s'acabarà la prostitució de carrer i carretera.
Acabar amb les màfies de proxenetes és i serà molt difícil, perquè entre aquesta gentussa hi ha membres de les forces de seguretat de l'Estat com s'ha pogut comprovar quan hi ha hagut alguna inspecció en algun puticlub.
Això val per a la prostitució de carrer i de carretera: per la prostitució de quatre rals i amb nul•les garanties higièniques. Perquè la prostitució de luxe, la que es desenvolupa en cases de molta categoria, on els serveis d'una prostituta d'alta posició són d'un preu molt elevat, ja és una altra cosa. Hi ha cases de cites amb molta solvència on hi van homes de reconeguda trajectòria política i empresarial, que hi deixen un munt de diners cada vegada que hi fan una visita. I s'ha de dir també, que en aquestes cases de cites i rauen tot tipus de prostitutes: tant s'hi pot trobar una senyora que neteja pisos, i mestresses de casa, com altes executives que tot hi cobrant un suculent sou a final de mes no en tenen prou per als seus capricis.
També es diu, que la prostitució ben entesa, és del tot necessària. Del contrari, encara hi hauria moltes més violacions sexuals de les que hi sol haver cada any. Hi ha homes que necessiten el sexe com l'aire que respiren i per tant, si són solters o l'esposa o companya no els complau sexualment com ells desitgen, han de cercar en les prostitutes els complements sexuals que a casa no tenen. També diuen que hi ha prostituts per a dones insatisfetes.
Resumint i reiterant; no a les multes a les prostitutes de carrer o carretera i sí multes a les màfies de proxenetes que exploten a les prostitutes.

1 comentari:

Josep ha dit...

VICENÇ

ELS CULPABLES SON ELS "QUE VAN DE PUTES"....
SI CADA VEGADA QUE N'ARRAPLEGUEN UN SE LI POSES UNA SANCIÓ I SORTIS EL SEU NOM AMB LA SEVA FOTO AL DIARI,
CREC QUE EL PROBLEMA ENTRARIA EN UNA VIA DE SOLUCIÓ

SALUT...!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.