VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 14 de gener del 2009

NO ES SABIA QUE LA PISTOLA ÉS DE DEBÒ?

Fins que no es demostri el contrari, jo seguiré pensant i creient que la cosa que duia a la mà un encaputxat en la manifestació en favor dels palestins, és una pistola autèntica, del calibre 9mm. curt, automàtica i possiblement de la marca WALTER P-38. I fins que no es demostri el contrari, seguiré pensant i creient que l'encaputxat en qüestió és un membre camuflat de la policia autonòmica.
Per què no el van detenir? Doncs perquè de vell antuvi ja sabien qui era.
Què es pretenia possiblement amb aquest individu camuflat? Doncs possiblement que la gent que participava en la manifestació s'esverés al veure l'arma i així començar a repartir llenya els de sempre, amb profusió de trets, buscant potser, o procurant, que una bala fregués una cama d’en Saura i poder així justificar-se davant dels qui l'han criticat.
No va passar res perquè la gent va passar del fet de l'exhibició de la pistola, però n'hagués pogut passar una de ben grossa, d'aquelles d'haver-ho de lamentar durant molts anys. 

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.