VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimarts, 9 de desembre del 2008

P R O U!!!!!

Sense haver de matar a ningú, jo estic totalment a favor d'en Tardà. Si per exemple hagués dit: «Visca la República, fora el Borbó», ara no es sentirien tantes veus en contra d'ell i el que ha dit, i el significat de les paraules pronunciades potser tindrien molta més força.

I tot i dient el que va dir, què? Si per part de la Fiscalia Espanyola hi ha represàlies, totes les catalanes i tots els catalans i gents d'Espanya contràries al Borbó, ens hauríem de solidaritzar amb en Joan Tardà i sortir al carrer cridant ben fort la mateixa frase. Tindria collons la fiscalia d'arrestar a tanta gent de cop? Si la famosa frase l'hagués pronunciat un republicà espanyol, hagués tingut tanta transcendència com ha tingut havent-la pronunciat un català? No!!! Segur que no!!! Només és dolent i està mal dit el que surt de boques catalanes!! Només estan mal fetes les coses que fem les catalanes i els catalans!!! Ja està bé de tant anar en contra nostra!!! El que fan o diuen els espanyols tot està ben fet i ben dit, oi? Doncs no!! No hi estic d’acord i a d’arribar el dia que això s’ha d’acabar!! I no hem de tenir por!! No hem de tenir tanta por al que pugui passar, al que ens puguin dir o a que ens arrestin i sancionin a totes i ha tots!!! Plantem-los cara d’una vegada o ens acabaran d’enfonsar, que és el que estan buscant d’un temps ençà!!!

Per què els espanyols poden auto proclamar-se nacionalistes i se’ls ha de creure el que diuen i tractar-los com a tals i ells no accepten els nacionalismes gallec, basc i català? PROU!!! Tan nacionalistes espanyols són ells, com nacionalistes catalans i catalanes nosaltres i això no ens ho pot negar ningú!

A la Nació Catalana no se li pot negar res, perquè bastant abans que Espanya fos Espanya, Catalunya ja feia segles que era una Nació amb Estat propi i llengua pròpia i lleis pròpies. I posseïdora d’una gran cultura que li dona moltes voltes a la cultura espanyola, suposant que a Espanya en tinguin de cultura.

Només cal remetre’ns a l’anomenat Descobriment d’Amèrica, per copsar fins a quin punt ens odia Espanya, que va practicar el maquiavelisme més ranci per fer veure al Món que Amèrica havia estat descoberta per un almirall genovès i per compte dels Reis Catòlics, en comptes de reconèixer que havia estat l’Almirall català Cristòfol Colom qui havia dut a terme la descoberta i ho havia fet en nom de Catalunya, com a català que era i enarborant naus amb bandera catalana i sent molts dels tripulants fills de les costes del Maresme, de la Costa Brava i molta part del litoral mediterrani.

Això és i així actua Espanya, i ha arribat l’hora de dir PROU!!!!

4 comentaris:

Jaume C. i B. ha dit...

Agafa't fort. Ara s'hi han afegit els de Manos Limpias.

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Només ens mancaven aquests per acabar-ho d'emmerdar més del què està! I tanta merda com tenen aquesta colla dintre mateix del partit al qual tant admiren!

Jaume C. i B. ha dit...

Així és. Ara aniran apareixen grupuscles ultres querellant-se contra Tardà. De manera que si la fiscalia es decideix tirar endavant les demandes el sumari serà inmens.

Josep ha dit...

Vicenç
En Tarda al dir "mori el Borbo" no va concretar si de mor "natural" o "sobrevinguda..." i tampoc va deixar clar si el que va dir era un desig o una amenaça....
Si hi ha judici, m'agradaria sentir l'augmentació de l'acusació i la defensa.

Salut..!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.