VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dilluns, 15 de desembre del 2008

MALA PUNTERIA!!!!

Últimament hi ha gent que demostra no tenir massa bona punteria! Hagués anat bé que les dues sabates dirigides «amb tan bona intenció» contra l'encara president nord-americà fotessin una bona pudor de peus! Si no el mata d'un cop de sabatot, al menys matar-lo amb la pudor!!!!
Ara que, amb el poc temps que li queda de mandat, millor serà que el visqui tranquil, oi? Però de tota manera, es mereixia que li fotessin un parell de sabatots pel cap! El que passa que el puta conserva uns bons reflexos i va estar a temps d'apartar-se, que sinó, li foten les dues sabates al mig dels morros! Si el toca, segur que no l'hagués m
ort, però li hagués fotut un bon trau als morros i un ensurt que no se l'hagués tret del damunt per anys que visqués. De fet com ara.
Sabien vostès que en les reunions familiars, quan aquest Bush era petit el pare Bush el fotia a l'altra punta de la taula perquè no emprenyés? Doncs es veu que sí! Perquè mai, ni de petit ni de gran, havia estat una persona amb dos dits de front! Sempre ha estat bastant ximple i amb moltes ganes de tocar els collons a la gent. Va sortir elegit president dels EE.UU. perquè diuen que el seu pare ho havia fet bastant bé i per tenir un altre Bush al poder. Però el que es diu de saber fer de president; una merda! Sort que ja se li acaba de fer el ximple avergonyint a tota una nació tan poderosa com els EE.UU. de Nord-Amèrica! Si vol seguir foten el ximple i l'idiota que segueixi fent a partir del dia 20 de gener del 2009 en que deixarà de ser president. Bon vent pel cul, pallasso!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.