VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dilluns, 29 de desembre del 2008

HAN CANVIAT EL 20-N PEL 28-D!!

Ara que semblava oblidat l'acte de masses dels 20-N a la Plaza de Oriente de Madrid en que el Franco tractava de tot a tothom menys de bons, resulta que aquells multitudinaris actes han estat represos, bé que ara a la Plaza España que pel cas és el mateix, per aquest fatxa cardenal Rouco Varela que condemna més de mitja Espanya a l'infern! Què hi té a veure en un acte pretesament religiós l'onejar de banderes espanyoles? Si banderes havien d'onejar, havien de ser, com a molt, banderes al·lusives a la Fe Cristiana. Perquè de la manera en què ho van fer, es va veure molt a les clares que estava barrejat lo religiós amb lo polític. I una cosa no hauria d'ajuntar-se amb l'altra.

Per quins set sous s'ha de posar aquest cardenal feixista amb coses del Govern? «¡Zapatero a tus zapatos!» A ell i els seus, què collons l'importa si per cardar es fa servir un condó, o si dues dones o dos homes que s'estimen es volen casar? Pitjor ho fan i han fet bastants de la seva corda, que han practicat i practiquen la homosexualitat com a vici. Què collons l'importa si una dona es val de l'avortament per netejar una deshonra, una violació o el no voler dur al Món una persona de la qual sempre haurà de patir sense poder gaudir plenament d'aquell ser per tenir aquest una malformació o una malaltia insanable?
Crec que una de les respostes me la sé; El cardenal fatxa clama contra l'avortament, perquè tots els no nats no podran ser candidats a ser cristians catòlics i s'estan quedant sense gent que els hi segueixi finançant el negoci que van començar l'any 33 de la nostra Era. I aquest fet els treu de polleguera. A part, és clar, que en temps del Franco vivien molt bé perquè el Règim dictatorial abocava el sac i deia amén a tot el que el clero demanava, fent aquest que el mateix Dictador entrés sota pal·li a tots els temples i catedrals, com si fos el Bon Déu, quan el que era totes i tots ho sabem.

 

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.