VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

divendres, 19 de desembre del 2008

FELIPE V

Remenant per Internet, ves per on, he anat a ensopegar amb una pàgina on diu que, precisament avui, fa 325 anys que va caure del cul de sa puta mare (perquè no pot ser que el parissin, més aviat que el caguessin), el qui va ser el més merdós i nefast rei d'Espanya en contra de Catalunya; el criminal i abominable Felipe V!

En el desgraciat dia 19 de desembre del no més desgraciat any de 1683, una bandarra anomenada Maria Cristina Victoria de Baviera, que havia estat incapaç d'avortar al seu moment, va cagar al món la merda més pudenta i podrida que mai al món s'havia cagat.

El fill o el que fos, d'aquesta bandarra, va donar pel sac a molta gent durant 63 anys, però amb més ganes fins al gairebé el total extermini, a la nació Catalana.

Sortosament, el gloriós dia 9 de juliol del també gloriós any de 1746, la merda borbònica anomenada Felipe V es va corrompre i es va podrir per sempre més! Però la pudor ha arribat fins els nostres dies! Els aires procedents de la Sierra Madrileña, no són suficients per escampar la pudor de merda que surt d'un palau de la Villa y Corte, i allunyar-la cap el país d'on va venir per primera vegada la seva dinastia.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

No vaig donar suport a la constitució per no legitimar al Borbo. (malgrat rimi es variat)

Ens manca un president de la república...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Molt bé Josep. Ja has rebut el meu poema de Nadal?

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.