VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimecres, 9 de juliol del 2008

QUÈ ESTÀ PASSANT AMB VENTDELPLÀ?

En el capítol d'ahir de la sèrie de TV3 «VENTDELPLÀ», va quedar bastant clar, o al menys a mi m'ho va semblar, que la doctora Teresa Claris (Emma Vilarasau), definitivament es trasllada a Barcelona on sembla ser que li han ofert una feina insuperable.
Fa setmanes que el David Estelrich (Ramon Madaula), no apareix pels platós de la sèrie.
I el Martí Estelrich (Nao Albet), també sembla ser que ha aixecat el vol abandonant, potser per un curt període de temps, la famosa sèrie que a tanta gent de Catalunya ens té enganxats.
Què està passant amb aquests personatges?
Podria ser que tinguessin contracte per participar en altres esdeveniments artístics ja siguin teatrals, cinematogràfics o televisius?
Si és així, trobo que està molt mal fet!
Sí, perquè la sèrie de televisió «VENTDELPLÀ» està molt arrelada a casa nostra. És una de les que més audiència té.
Considero que totes les actrius i actors que es van comprometre a participar a la sèrie, i que per tant suposo que varen signar un contracte a tal fi, no s'haurien d'haver compromès en res més fins que els guionistes de la sèrie, encapçalats pel gran dramaturg Josep Maria Benet i Jornet i d'acord amb TV3, posessin punt i final a tan magnifica sèrie.
El que estan fent actualment, és una gran presa de pèl al incondicional tele espectador, que vol gaudir cada setmana de tots els personatges, principals o no, de la sèrie.
Si ara, per imperatius de contracte en un altre espectacle com està fent en Ramon Madaula, la Emma Vilarasau abandona per uns dies, setmanes o mesos la sèrie, quin al·licient ens quedarà als tele espectadors?
TV3 i els guionistes de la famosa sèrie ho haurien de tenir en compte. Considero que no es pot jugar amb els sentiments televisius de tants i tants tele espectadors.
Ara si el que pretenen entre tots plegats és engegar a dida la sèrie fent avorrir els tele espectadors i que per sí sols l'anem deixant de veure, al pas que van segur que ho aconseguiran.
Si ens hi volen seguir tenint enganxats, facin que tots els personatges ens tornin a fer venir les ganes de gaudir de l'espectacle que totes i tots ens mereixem.

3 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

Primer, la pela es la pela.....i segon un actor o actriu no es pot
encasellar en un mateix projecte molt de temps.... cal conciliar els interessos de tots. Dit això el repte que tenen d'assegurar es no perdre espectadors, ja que aquest es els risc que contrau el productor al permetre unes absències...

Salut...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Aquest de la pela diria jo que és el tema principal que provoca aquestes curtes o llargues absències d'unes actrius i d'uns actors, que volen menjar «seques» d'una altra olla!
I al productor tant se l'in fot! Ell fa el que li mana TV3. I TV3 em sembla que es deu als anunciants!
Podria ser que els anunciants que s'anunciaven en el decurs de l'emissió de la sèrie hagin girat l'esquena a TV3? O estic pixant fora de test i una cosa no té res a veure amb l'altra?

Salut!

Josep ha dit...

Vicenç

Crec que no es un problema d'anunciants es un problema de feina
dels actors.... no poden fer totes les feines que tenen en curs i que els interessa fer al mateix temps...i en tenen de parar temporalment una.... crec que solament es això.

Salut...!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.