VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

divendres, 11 de juliol del 2008

ON PIXEM?

En els trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de les línies del Vallès, S-1 Terrassa, i S-2 Sabadell, així com en les línies internes de Barcelona capital que van de Plaça de Catalunya a Reina Elisenda, i Plaça de Catalunya Avinguda del Tibidabo, no hi ha vàter.
Durant les hores en que funcionen totes les línies esmentades, el fluix de gent és impressionant. Més d'una i un tindran ganes d'anar a pixar oi?
A l'estació de Plaça de Catalunya (baixant pel costat Rambles-Pelai) i sota una escala, hi han un vàter, la clau del qual s'ha de demanar (o agafar) al bar que hi ha arran les escales d'entrada i sortida de les andanes.
Bé. Doncs s'ha donat el cas que avui, 10/07/2008, quan un servidor ha anat a demanar la clau per fer us del vàter, se m'ha comunicat que estava fora de servei i que perdonés la molèstia. En broma, li he fet aquesta pregunta a una de les empleades del bar; « així doncs què, em pixo a la via?» Ella i tres empleats dels FGC s'han fotut a riure, i he hagut de marxar a agafar el tren per anar cap a Sabadell, sense poder anar al vàter.
Fins que no he he arribat a Sabadell-Estació, no he pogut anar al vàter!
Perquè aquí n'hi ha una altra de bona! Si en comptes de baixar a Sabadell-Estació baixo a Sabadell-Rambla, final i principi de la línia S-2, resulta que en aquesta estació ni tan sols i ha vàter. Bé, sí que n'hi ha un, però és d'us exclusiu per els treballadors de la Companyia Ferroviària.
Sabadell-Rambla és una estació que també té molt moviment de viatgers, però han de sortit tots pixats de casa perquè fer-ho allà és impossible. I el viatge fins a Barcelona ( si és que es va a Barcelona), dura 38 minuts! 38 minuts, més l'estona que ja es porta de casa aguantant-se la pixera.....! Ja m'ho explicaran!! I que arribis a Barcelona-Plaça de Catalunya i et trobis amb l'únic (crec) vàter fora de servei....!!!
Com s'enyoren i es troben a faltar «las señoras de los lavabos» d'altres temps!!!!!

2 comentaris:

pallaferro ha dit...

Haurem d'aplicar alguna cosa similar a "Si bebes, no conduzcas", potser:

"Si tens pijera, no agafis el tren" ?

Saps que a l'andana de Sant Cugat hi ha un mòdul de WC?... hi ha que tenen categoria!

Felicitats pel blog.

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

...I què vols que faci la gent que va i ve de Barcelona a Sabadell i a l'inrevés, que baixi a Sant Cugat, pixi, i torni a pujar al següent tren? Una mica complicat, no?

Salut amic!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.