VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dissabte, 8 de març del 2008

ETA HA TORNAT A MATAR

Si els descastats i assassins membres de la banda terrorista ETA segueixen tenint la llibertat de poder decidir sobre la vida de qualsevol dels 37.000.000 d’espanyols i 8.000.000 de catalans, assassinant-los quan els hi plagui i amb tota impunitat, ja va essent hora de que tant el Govern de la Generalitat de Catalunya com el Govern d’Espanya, també puguin tenir llibertat per decidir sobre la vida d’aquests assassins.

Si qualsevol dels dos Governs decidís, cada vegada que un assassí etarra que ha mort a un ciutadà, instantàniament després d’haver-lo detingut, penjar-lo per les impúdiques parts, i exposar-lo a la via pública al capdamunt d’un pal, tal qual es feia en temps medievals amb els assassins i malfactors, fins que quedessin secs com una llonganissa i menjats i picats per tota mena d’aus carronyeres, segur que cap més etarra tindria ganes d’assassinar.

Aquesta xacra ens l’hem de treure del damunt com més aviat millor, ans al contrari aquesta gentussa assassina seguirà fent tant mal com pugui. Maten per matar. Ja no s’hi val l’excusa de que ho fan representant al noble poble Basc i cercant la independència d’Euskal Herria, com quan es va crear aquesta organització criminal en època franquista. Eren altres temps. Actualment, i des de fa també molts anys, milers de bascos no hi volen saber res amb la ETA.

A Catalunya també hi ha un gran sector de població i algun partit polític que també desitja la independència de la nostra Nació. Però mai han pensat en fer-ho per la força, ni menys assassinant, tret del grup Terra Lliure que ja fa anys que es va dissoldre o el van dissoldre, perquè van entendre que amb morts pel mig no hi havia res a fer. El diàleg és l’única arma que s’ha d’emprar per arribar a acords. Mai les armes de foc! I dialogant dia rere dia amb qui calgui, Catalunya arribarà, amb les mans netes de sang, a aconseguir la total independència. Vegin vostès si és diferent.

Avui és el dia que en diuen de reflexió, perquè rumiem amb calma, durant vint-i-quatre hores, què hem de votar demà diumenge.

Que cadascú voti el que li dicti la consciència, però tothom amb edat per anar a votar demà, que no se n’estigui. Tots els que podem: ANEM A VOTAR!

VISCA CATALUNYA I VISCA LA DEMOCRÀCIA!!

I surti el que surti de les urnes, la primera i urgent disposició del nou Govern hauria d’ésser la persecució implacable a ETA fins a la seva total destrucció i desaparició, i empresonament a perpetuïtat de tots els seus membres i col·laboradors.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Gustau
OK, VIOLENCIA NO...!!!
Dit això, en algun mitja ETA ha comentat el motiu del fet , el motiu de la data i el motiu d'haver triat precisament aquesta persona....?

Crec que caldria veure com ho argumenten...

Salut...!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Josep!

Si en algun mitjà de comunicació ha sortit quelcom escrit o s'ha dit el què, el com i el per què, jo no me n'he assabentat.
Podria ésser que el diari basc GARA en digués alguna cosa, ja que ETA a vegades fa servir aquest òrgan per difondre els seus comunicats.

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.