VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

divendres, 21 de març del 2008

COMENCEM A ESTAR-NE FINS ELS COLLONS!!!!

El meu amic Oriol Pratdelavall i Montjoliu, m'ha fet arribar mitjançant correu electrònic el missatge que segueix a continuació.

«Si no es tenen veritables ganes de que Catalunya sigui independent, val més que ERC es dissolgui.
Per mantenir quatre galifardeus en una poltrona sense fer res per Catalunya, val més que pleguin.
Si es vol aconseguir que Catalunya arribi un dia a ésser independent, hi ha d'haver-hi un partit que tingui el que s'ha de tenir entre les cames, o sigui un parell de collons, i que parli cada dia de la independència. Amb grans campanyes en tots els mitjans de comunicació, i anant casa per casa explicant què es vol fer pel bé de Catalunya.
Els d'ERC no fan absolutament res per la independència de Catalunya. Només cobrar el suculent sou de la poltrona política, i a viure bé ells. Els importa una merda el poble català!
I no serà que no hagin tingut bons mestres! Com en Francesc Macià i Lluís Companys. Però no, ells no en fan ni cas! L'actual ERC va a la seva!
Per què no té també en Carod Rovira un parell de collons, i surt al balcó del Palau de la Generalitat proclamant la independència de Catalunya? De què té por? De que Espanya torni a enviar canons, carros de combat i el gros de l'exèrcit a massacrar altra volta a Catalunya? L'exèrcit espanyol no tindria collons per envair Catalunya! Les potències europees no li ho permetrien!
Sigui com sigui, s'hi ha de posar remei com més aviat millor. En la situació en que es troba Catalunya actualment, si no es vigila, quedarà engolida per Espanya; obligaran als catalans a parlar en castellà; i tornarà a ésser abolit la merdeta d'Estatut que, a hores d'ara, encara no està del tot desenvolupat i la feina que hi haurà per desenvolupar-lo del tot si les coses segueixen així. VISCA CATALUNYA LLIURE JA //*//!!!!!(Oriol Pratdelavall i Montjoliu)»

2 comentaris:

Josep ha dit...

Gustau
Queda clar que ERC... la d'avui no està en condicions de fer res que valgui la pena...
A lo millor una vegada fet el congres veurem una línia política que ens agradarà mes....

Salut...!!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Permetem amic Josep que aquesta vegada no hi estigui massa d'acord amb la teva opinió. Em sembla que ERC ja no aixecarà més el cap, ni tindrà la capacitat de fer res de bo per Catalunya.

Salut!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.