VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dimarts, 11 de gener del 2011

A VOLTES AMB LA LLEI ANTITABAC

A veure si ens entenem. Si en un bar determinat, els empleats, tots ells fumen i per tant no els hi ha de molestar que la clientela fumi, per què no es posa un cartell a la porta que digui ben clar que en aquell bar hi tenen prohibida l'entrada els no fumadors? Per què en aquest establiment determinat s'hi ha d'aplicar la llei antitabac si tots els que hi ha a dins, empleats i clients, estan d'acord en que s'hi fumi? És que s'inventen unes lleis que n'hi ha per a llogar-hi cadires!
La Llei s’hauria d’aplicar en els establiments on, sempre que hi hagués personal susceptible de ser molestat pels que fumen, aquests es queixessin a l’autoritat competent, tant si la denúncia ha estat per fer-se l’orni l’amo de l’establiment per no perdre clientela, com per desobeir la mateixa clientela la normativa de no fumar si ben clar ho diu en els cartells col•locats a l’efecte i ben a la vista del públic.Però el que hi vulgui perdre la vida fumant, allà ell, o ella, però que tingui llibertat per fer el que més li convingui, sempre i quan no molesti a les persones que res hi volen saber amb el tabac. I a més a més,(fen cas d'un amic que m'ho ha suggerit), totes les despeses sanitàries generades pel propi fumador o fumadora, haurien d'anar a càrrec d'aquest o aquesta. Que fumin tant com vulguin, però els que no fumem no tenim perquè pagar el desgavell pulmonar d'aquests insensats i d'aquestes insensates que volen fotre el seu cos a la tomba en un tres i no res.

2 comentaris:

JOSEP ha dit...

Vicenç

COMPARTEIXO EL QUE DIUS AMB UNA CONDICIÓ....
QUE LA DESPESA SANITÀRIA DELS FUMADORS LA PAGUIN ELLS DE LA SEVA BUTXACA.

SALUT..!!!!!

Anònim ha dit...

Si teniu en compte el que es paga d'impostos per el tabac, ja es paga tota aquesta despesa snaitària i encara en sobren.

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.