VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

diumenge, 7 de juny del 2009

ARA QUE NINGÚ ES QUEIXI!!!

CATALANES I CATALANS BOTIFLERS I BOTIFLERES!!!

 

Catalanes i Catalans que no heu sabut o no heu volgut votar el que s’havia de votar: quan el Parlament Europeu, empastifat per la dreta i la ultra dreta comenci a dictar lleis en contra de Catalunya; quan comenci a negar-nos el pa i la sal i faci tot els possibles perquè no aixequem el cap, no us queixeu. El menys que podeu fer és callar i no queixar-vos! Ara ja és massa tard per les lamentacions! Era a l’hora d’anar a les urnes, que havíeu hagut de saber què és el què li convé a Catalunya.

Si heu actuat d’aquesta insidiosa manera, és senyal inequívoc de que sí, sou catalanes i catalans, potser de naixement i de soca rel, però que tant us fot Catalunya com el que vareu defecar ahir! I amb aquestes condicions i bagatge no us mereixeu ser dignes de dir-vos catalanes i catalans! D’això a Catalunya hem diem BOTIFLERS!

El que heu fet no té nom! Vosaltres, els que avui no heu votat el que s’havia de votar per anar a favor de la nostra Nació Catalana, i per tenir  força representants catalans i catalanes al Parlament Europeu, mereixeu que els catalans i les catalanes de debò us girem per sempre la cara. Però no girar-vos la cara de paraula no; girar-vos la cara d’un bon parell de mastegots: això és el que us mereixeu!

 

CATALANES I CATALANS DE COR I SENTIMENT! Encara som al mes de juny. Portem a terme el que ens diu l’adagi: PEL JUNY LA FALS AL PUNY!!!

 

DECLAREM LA INDEPENDÈNCIA DE LA NOSTRA PÀTRIA I NACIÓ COM MÉS AVIAT MILLOR, O ENS MASSACRARAN LES FORCES DRETANES I ULTRA DRETANES QUE CADA VEGA TENEN MÉS PROTAGONISME A LA RESTA D’EUROPA I A ESPANYA!

 

VISCA COM MAI CATALUNYA!!!

 

VISCA COM MAI LA NOSTRA PÀTRIA CATALANA!!!

 

DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA IMMEDIATAMENT!!!

 

 

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

EL DIA 11 DE JUNY A LA PLAÇA SANT JAUME...!!!!! A 2/4 DE 8 DEL VESPRE

SALUT..!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

M'és del tot impossible anar demà a Barcelona. Ho sento en l'ànima! És que haig d'anar a Ràdio Sabadell a gravar el programa que s'emetrà el diumenge després de les noticies de les dotze del migdia. La cita a l'emissora és a tres quarts de vuit del vespre. En sap un greu no poder ser demà a la Plaça Sant Jaume!
Tot el que diguis, o cridis demà per a tu, digues-ho i crida-ho també per a mi; com si jo estigués al teu costat!
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!
REVOLUCIÓ I INDEPENDÈNCIA!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.