VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

divendres, 20 de març del 2009

PER QUÈ CARME I NO CARMEN?

Seria bo saber, per què la Ministra de Defensa espanyola es fa dir Carme en comptes de Carmen. Seria bo saber, per què la Ministra de Defensa espanyola insisteix tant en la seva catalanitat. Una altra catalana que tant li fot Catalunya?

Aquesta senyora només pensa amb la poltronitis com totes i tots els que estan ficats en el món de la política. A la senyora... Carme o Carmen? Chacón només l’importa el càrrec i com més alt millor. Del seu poble no es vol ni recordar. De les aspiracions de Catalunya no en vol saber res. Ni ella, ni totes i tots els que formen la sucursal del PSOE a Catalunya, altre vegada dit PSC (Pels Seus Collons!).

Aquesta senyora, penso que va néixer a Catalunya per equivocació.

Està demostrant als catalans que és i es sent més espanyola que unes castanyoles.

Ha estat ella, –la que es diu i es proclama tan catalana–, la que més costat a fet al Govern del PSOE, a l’hora de no reconèixer la independència de Kosovo. Però no ha estat sincera a l’hora d’al·legar-ne els motius d’aquest no reconeixement.

Aquesta senyora, s’ha deixat al tinter fer saber el veritables motius pels quals el Govern espanyol no va voler reconèixer la independència de Kosovo.

I el Govern espanyol no va voler reconèixer la independència de Kosovo, per la senzilla raó de que si l’hagués reconegut s’hauria vist immers, en un tres i no res, en les legals peticions de independència de Galicia, Euskal Herria i Catalunya. I això no ho podia permetre. Per tant, el Govern va pensar, i va pensar malament com sempre, que no reconeguen la independència de Kosovo quedava tot solucionat i les veus independentistes gallegues, euskaldunes i catalanes callarien per sempre més. Cras error Senyora Ministra! Ara es quan més fortes es fan i es faran sentir les veus independentistes d’aquestes tres Nacions Històriques ubicades, per desgràcia de moltes gallegues i gallecs, basques i bascos i catalanes i catalans, en la Península Ibèrica.

Aquest és el veritable motiu pel qual la senyora Chacón va insistir en el seu Govern perquè no reconegués la independència de Kosovo.

Tot i així, fins ahir no se’n va adonar que les tropes espanyoles enviades a Kosovo estaven recolzant a un país independent! I ara, a cuita corren, les fa tornar cap a casa, al·legant que ja han complert la seva missió humanitària.

La senyora Chacón, ha tingut i segueix tenint i per desgràcia de moltes i molts potser seguirà tenint encara per molts anys, un gran mestre en l’art de la mentida que ha sabut ensenyar-la molt bé i del qual n’ha estat ella una disciplinada alumna.

La senyora Chacón hauria de tornar al seu antic i espanyolíssim nom de Carmen i així poder fer honor a la seva inequívoca espanyolitat. I hauria de deixar de fer veure que es sent catalana i estima Catalunya. La senyora Carmen Chacón va deixar d’estimar Catalunya (com d’altres catalanes i catalans) des del moment en que va entrar en el món de la política i les coses li van començar a anar de cara fins arribar on a arribat. Només li faltaria, –per menysprear encara més a Catalunya, les catalanes i els catalans–, que el seu «jefe» la empoltronés encara més amunt,  investint-la de vicepresidenta del Govern, substituint la M.T. Fernández de la Vega, com tots els rumors oficiosos i oficials comenten. Déu ens agafi confessats, combregats i amb l’Extrema Unció!  

1 comentari:

Josep ha dit...

Vicenç

No et posis amb na "Carmeta" pobreta ella... i mira mes Polonia, que hi surt molt i ho fa molt be

Salut...!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.