VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

diumenge, 21 de desembre del 2008

S'ALBIRA UNA ALTRA ESPECTACULAR BAIXADA DE PANTALONS!!!

Per molt enèrgic i suposadament enfadat que es mostri el Montilla, tot apunta a que en ZP no baixarà del ruc abans del 31 de desembre, ni el mateix 31 de desembre, ni passat el 31 de desembre.
Això del finançament, si és que n'hi ha, no serà efectiu fins que hagin estat consultades totes les autonomies i fins que el PP no hi doni el seu vist i plau. El ZP té por. Molta por! I aquesta mateixa por no el deixarà concedir per a Catalunya el règim econòmic que li convé. Amb el maleit «café para todos», els catalans (i els madrilenys també) en sortim del tot perjudicats. Està vist i comprovat que no volen, ni els del PP ni els PSOE, que Catalunya destaqui econòmicament pel damunt de les altres autonomies, tot i sent Catalunya la comunitat autònoma que més diners a l'estat aporta junt amb la de Madrid, que, pel que sembla, encara que no ens importi massa, també el PSOE i el PP la tenen collada econòmicament.
No pot ser de cap manera, que a costa dels nostres diners i els de Madrid (per una vegada a la vida em cauen bé els de Madrid), la Junta de Extremadura (i altres comunitats) cada vegada té més superàvit, i Madrid i Catalunya cada dia tinguin més dèficit. Com s'entén això? Per què els d'Extremadura fa temps que viuen molt bé (a costa nostra i dels madrilenys), i els madrilenys i catalans cada dia vivim pitjor perquè ens han espoliat, robat diria jo, vergonyosament els nostres diners?
A Extremadura, (i altres comunitats) els seus privilegiats habitants, disposen de molts serveis totalment de franc, quan aquí, a casa nostra, pels mateixos serveis paguem unes elevades quotes. Això no hauria de ser així, partint de la maleïda frase del «café para todos», que vol dir, segons el seu inventor, el nefast Alfonso Guerra, que hauríem de ser tots iguals. On es reflexa a Catalunya i Madrid la igualtat que pregona el Guerra i el seu Partit, el PSOE i fent-li costat el PP?
Catalanes i catalans! Preparem-nos per el pitjor! I si hem de sortir al carrer a defensar amb ungles i dents el que és nostre i el que ens han robat, no ens ho hem de rumiar gens! Fen servir el crit de guerra del Sometent quan havia de sortir al camp a empaitar els lladres; cridem ben alt i fort: «Via fora catalanes i catalans!» «Som-hi!» «O ara o mai!»

1 comentari:

Josep ha dit...

Vicenç

En primer terme, la solidaritat es una acció voluntària... no es pot nomenar solidaritat a una contribució obligatòria mitjançant els impostos...

Pel que fa a la distribució, de la participació obligatòria dels ciutadans... caldrà esperar als "FETS" solament amb fets podrem valorar l'aplicació de la llei i potser....els criteris emprats.

Salut...!!!!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.