VICENÇ MARQUÈS I SANMIQUEL

Bloc d'en Vicenç Marquès i Sanmiquel, per a escriure-hi quatre coses mal dites o ben dites i que poden agradar a tothom, o no.

dissabte, 27 de desembre del 2008

PROSTITUCIÓ LEGAL, SÍ! PROXENETISME, NO!

Prostitució, sí. Proxenetisme, no! Amb aquestes rotundes i concretes afirmacions vinc a dir, que si una noia té ganes de guanyar-se bé la vida exercint la prostitució hauria de ser ben lliure de poder-ho fer. La prostitució ben regulada, amb controls sanitaris periòdics, i amb uns establiments legals i regulats per la Llei, hauria de ser la cosa més natural del món, perquè cardar és la cosa més natural del món! Tant per a les dones com per als homes. I si a sobre elles s’hi poden guanyar la vida legalment, millor que millor. Tot i que amb mi no farien pas negoci perquè és una branca de la sexualitat que no em crida l’atenció.

El que sí hauria de perseguir la policia de qualsevol país, és els proxenetes que, valent-se de mil i una argúcia, atrapen noies prometent-les bons guanys en bons llocs de treball, quan resulta que el que fan és segrestar-les i tancar-les dins d'un puticlub, obligant-les, no a treballar per a elles i fer-se amb un bon sou, no, les obliguen a prostituir-se per a benefici propi. I això és el que hauria d'estar del tot perseguit. I al mateix temps, els anomenats «clubs de alterne» que tant proliferen per moltes carreteres generals com és per exemple la famosa N-II al seu pas per Figueres i La Jonquera, tancar-los tots, junt amb la immediata desaparició de les professionals del sexe establertes a peu de carretera, que l'únic que fan és distreure als conductors, amb tot el perill que això comporta de cara a possibles i molt greus i lamentables accidents de trànsit.

Amb bones condicions laborals, com aquell qui va a treballar a una indústria o comerç, amb l’alta donada a la Seguretat Social i pagant-se l’assegurança en règim d’autònomes, i una fitxa sanitària posada al dia on hi constessin les revisions periòdiques que obligatòriament hauria de passar, qualsevol dona o noia hauria de ser ben lliure d’exercir la prostitució arreu del món.

Per unes bones i sanes relacions sexuals; endavant amb la producció en llibertat; i fora el proxenetisme!

I per acabar-ho d’enllestir, fóra del tot agraït que la Seguretat Social es fes càrrec de les despeses que comporta una estona de sexe lliure i sa amb una professional del sexe, per a tots els homes que poguessin demostrar manca de diners per tal menester. Si així es fes, segur que pels carrers no hi hauria solts tants violadors. O dit d’una altra manera, el anar de putes com vulgarment es diu, hauria d’estar receptat pels metges de la Seguretat Social com a medicament terapèutic i periòdic a qui veritablement o necessités i no s’ho pogués pagar.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Vicenç

En del darrer paràgraf t'has passat,
crec que la medicina hi te alguna cosa a dir.... i els que paguem impostos també, per no mencionar els que defensen la moral cristiana...
Salut...!!!!

Vicenç Marquès i Sanmiquel ha dit...

Perdona Josep, però els que diuen defensar la moral cristiana són precisament els qui més de putes han anat i segueixen anant, a resultes de la prohibició del que ells en diuen practicar sexe contra natura o fora del matrimoni. Desperta amic, que som al segle XXI!

Dades personals

La meva foto
Sóc un jubilat de 67 anys amb ganes de viure i veure coses. Sóc xerraire de mena. M'encanten tota mena de tertúlies, ja sigui a la ràdio, a la televisió o en un típic i tranquil carreró de qualsevol petit i tranquil poble.